Mësoni çfarë tregon gjatësia e gishtave për personalitetin.

96

A keni ditur se dora tregon shumë për personalitetin tuaj, në këtë rast pë meshkujt. Gishti tregues dhe i unazës fshehin sekretin. Por çfarë domethënie ka konkretisht.

Gishti i unazës është më i gjatë se gishti tregues.Meshkuj të pashëm. Ata janë plot sharm dhe shkojnë mirë me këdo. Megjithatë ata janë pak më shumë agresivë dhe marrin shumë shpejt rreziqe përsipër.

Gishti i unazës është më i shkurtër se gishti tregues.Meshkujt me këtë lloj dore kanë shumë vetëbesim dhe madje mund të jenë edhe pak narcistë.

Gishti i unazës dhe ai tregues kanë të njëjtën gjatësi.Meshkujt me këtë lloj dore janë meditues të mirë, mjaft të dashur dhe besnikë. Gjithçka balancohet nga këta lloj njerëzish.