Aktivistja e teatrit reagon ashpër ndaj vëllezërve Budina: Ju jeni kokrrat e legenave…

65

Avokatja Mirela Cela Jorgo ka reaguar ashpër ndaj vëllezërve Budina. Ajo i akuzon ata si militant të Partisë Demokratike dhe shfrytëzuan kauzën e Teatrit Kombëtar për të fituar karrierë politike.

Jorgo ka theksuar se ata aktruan për 2 vite e gjysmë dhe se askush nuk do ti besojë më.