Dafina Zeqiri në prag të martesës?

55

Këtë herë këngëtarja Dafina Zeqiri ka ngjallur shumë dyshime me anë të një foto në llogarinë e saj. Ajo ka hequr të gjitha fotot e saj dhe shihet vetëm një foto e saj e veshur si nuse tradicionale, me duvak te kuq që i mbulon fytyrën.

Të shumta kanë qenë komentet, por vihet re një koment që tërheq vëmendje nga djgeek që thotë The most beautiful bride. Ndoshta presim lajme të mira nga Dafina?