Manjola Nallbani me rroba banje si një 25 vjeçare (Foto)

242

Manjola Nallbani i ka surprizuar të gjithë me foton e publikuar me rroba banje.

Është 51 vjeç por trupi i saj nuk reflekton aspak moshën. Ajo duket si një 25 vjeçare.

Manjola është një JLO shqiptare dhe për këtë nuk ka asnjë dyshim.