Klea Huta rrëfen për pasiguritë që kishte gjatë shtatzënisë.

56

Menjëherë pas lindjes Klea është kthyer në formë të mirë ndërsa ka filluar edhe angazhimet në profesion.

Përmes një postimi në llogarinë e saj ajo thotë se kishte pasiguri gjatë shtatzënisë rreth asaj se sa do i ndryshonte jeta dhe a do të kishte kohë për veten e projekte të reja.

Nje nga pasigurite me te medha qe kam patur kur isha shtatzane ishte se sa do ndryshonte jeta ime, nese do kisha kohe te kujdesesha per veten ose te mendoja per projekte te reja.

Cuditerisht pasi kam lindur jam motivuar me shume, per tu kujdesur per veten, per te menduar se cfare qellimesh kisha dhe si do i arrija dhe kam pasur me shume energji pozitive per te nxjerr me te miren e vetes time. Si ka qene eksperienca juaj pas lindjes, ka shkruar ajo.