Këngëtarja Poni publikon për herë të parë foto me djalin e saj.

54

Për 9 vite me radhë, këngëtarja Poni e ka mbajtur larg kërshërisë së publikut djalin e saj duke mos e publikuar kurrë portretin e të birit në rrjete sociale.

Duket se me rastin e ditëlindjes së djalit Poni më në fund është dorëzuar dhe ka ndarë me  ndjekësit e saj foto me të birin.

Pothuajse adoleshent djali i Ponit është rritur dhe qenka një djalosh tejet simpatik. Mami ka ndarë foto dhe video nga festimet e ditëlindjes, duke bashkangjitur edhe një urim.