Cardi B e adhuron këtë këngë shqiptare.

47

Nëse menduat se Cardi B dëgjon vetëm muzikë rap e keni gabim. Reperja e famshme jo vetëm që dëgjon muzikë të llojeve të tjera por është fiksuar me një këngë shqiptare.

E kemi fjalën për Të ka lali shpirt këngën e Silva Gunbardhit, Mandit dhe Dafit.

Gjatë një videoje live në llogarinë e saj Cardi B reagon e entuziazmuar kur fillon kënga dhe i ngre volumin muzikës. Videon e ka postuar vetë Silva në profilin e saj.