Vihen në pranga tre persona në Shkodër.

367

Tre persona janë arrestuar pasi kanë kundërshtuar punonjësin e policisë së rendit publik, duke hyrë në ambientet e Gjykatës së Shkallës së Parë në Shkodër.

Policia e Shkodrës ka arrestuar 20 vjeçarin me iniciale EM, 55 vjeçarin PP dhe 66 vjeçarin RK banues në lagjen Skënderbeg Shkodër.

Të tre personat janë futur në ambientet e gjykatës për të kërkuar informacion, lidhur me caktimin e një seance gjyqësore pas një padie të bërë nga këto persona në Gjykatë.

Materialet i kaluan Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Shkodër për veprën penale Kundërshtimi i punonjësit të policisë së rendit publik.