Moti i keq trembi pushuesit në plazh.

68

Covid 19 solli dëme mjaft të mëdha në turizëm për këtë vit por si të mos mjaftonte edhe moti i pa qëndrueshëm po largon pushuesit nga zonat bregdetare.

Jemi në javën e parë të muajit gusht. Të vetmit që ndodhen në bregdet kanë ardhur për të shfrytëzuar rrezet e pakta të diellit.

Pjesa më e madhe e çadrave janë të mbyllura.Ulja e temperaturave dhe moti me vranësira dhe me erëra nuk po josh askënd për tu larë në det.

Një pjesë e atyre që kishin nisur pushimet tashmë po largohen por ka dhe nga ata që pavarësisht motit dhe covid 19 kanë vendosur ta shfrytëzojnë plazhin, pavarësisht situatës.