Doktor Pipero i pret te gardhi rrethues qytetarët.

50

Qytetarë të grumbulluar që presin të dinë diçka më shumë për familjarët dhe mjeku i njohur dhe tashmë shumë i dashur për të gjithë Pëllumb Pipero që i pret jashtë gardhit rrethues.

Të shqetësuar dhe me qese ushqimesh në duar ata presin të marrin vesh diçka më shumë se çfarë ndodh brenda mureve të infektivit, pasi thonë se kishin më shumë se 36 orë që nuk kishin informacion.