I jep fund jetës në banesë 47- vjeçari, dy ditë më parë i mori jetën ish- gruas dhe ish- kunatit

95

Fatmir Kolecaj i ka dhënë fund jetës pasi vr.a.u ish- bashkëshorten e tij Esmeralda Filopatin si dhe vëllain e saj Vledison Filopati në Kodër- Rrëshen të Mirditës.

Mbrëmjen e 25 shkurtit Kolecaj i bëri pritë Esmeralda Filopatit e cila po kthehej nga puna bashkë me vëllain e saj Vledisonin duke i që.ll.uar me ar.m.ë dhe duke u larguar në drejtim të paditur.

Fatmir Kolecaj dhe Esmeralda Filopati kishin tre fëmijë bashkë por 47- vjeçari e dh.u.nonte gruan derisa në 2017 u dënua me 10 muaj burg për dh.u.në në familje dhe ar.m.ëmbajtje pa leje.

Më pas Esmeralda Filopati kishte urdhër- mbrojtje por shpesh Fatmir Kolecaj e kishte thyer dhe kishin pasur edhe konflikte me njëri- tjetrin.