Arrestohet ish-sekretarja në Gjykatën Administrative

119

Një 43 vjeçare është vënë në prangat e policisë së Vlorës, pasi dyshohet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi.

 

Sipas uniformave blu Edlira Shehu, 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak.

 

Mbi të akuzuarën rëndojnë akuzat penale “Shpërdorim detyre” dhe “Zhdukja ose humbja e fashikullit”.