Nusja braktisi vajzën tek shinat e trenit, gjyshja e rrit e vetme, por haset me 1 problem tani.

182

Historia ime ka sjellë ditën e sotme historinë e pazakontë të një gruaje 60 vjeçare, e cila prej 7 vitesh rrit e vetme mbesën e saj.

Ollga Belloshaj i është bërë nënë mbesës së saj, ndërkohë që e ema biologjike e ka braktisur në shinat e trenit.

Ajo ka treguar se djali i saj është martuar me mblesëri para 8 vitesh, por nusja nuk ka dashur të bëjë celebrim me burrin e saj.

Nga kjo marrëdhënie erdhi në jetë një vogëlushe. Mosmarrëveshjet e shumta mes çiftit bënë që martesa të mos funksiononte.

Ajo u largua nga shtëpia e burrit dhe nuk u kthye më. Sipas Ollgës, e ëma e vogëlushes e braktisi fëmijën e saj, u martua me një tjetër person dhe u largua drejt Greqisë.

Ollga u kujdes për mbesën e cila sot e thërret atë mama, por ajo nuk mund ta regjistrojë vajzën si pjesë të trungut të saj familjar sepse i mungon firma e nuses.