Arta Marku: Ishin dy vite të vështira, e lumtur që ia pasoj detyrën shkokut të klasës

128

Arta Marku I ka dorëzuar çelësat e Prokurorisë së Përgjithshme prokurorit të ri Olsian Çela.

Një ditë pas votimit në Kuvend, Çela ka mbërritur në organin e akzuës ndërkohë që është pritur nga ish-kryeprokurorja Arta Marku.

Në fjalën mbyllëse, Marku deklaroi se ndihej e vlerësuar për punën e bërë gjatë ktyre dy viteve në organin e akuzës. Ajo shprehu velrësime për kryeprokuroin e ri Olsoan Çelën nndërsa nënvizoi se ndihej e lumtur që ia pason detyrën shokut të saj të klasës.

Ndihem e vlerësuar që drejtova Prokurorinë. Ishin dy vite të vështira për çdo magjistrat. Një falënderim të veçantë për mediat. Roli juaj i pazëvendësueshëm dhe na bën më të përgjegjeshmë për detyrën tonë. Urime prokurorit të ri. Shumë e lumtur që detyrën ia pasoj një shoku tim të klasës