Pasojat tragjike/ Rama i shtrin dorën Bashës: Të ulemi e të bashkohemi për shqiptarët

153

Kryeministri Rama I ka shtrire dorën e bashkëpunimit Bashës dhe forcave të tjera opozitare për të bashkëpunuar në këtë situatë të vështirë që po kalon vendi.

U bëj apel forcave opozitare të ulemi pa humbur kohë në tryezë për të dëgjuar idetë dhe propozimet e tyre konkrete.Në këto rrethana të jashtëzakonshme duhet mbiprodhim energjish pozitive për fatkeqët që kanë humbur gjithçka e mbarë popullin që meriton përkujdesje psikologjike.

Në postimin e bërë në rrjetet sociale, Rama duke iu drejtuar direct Lulzim Bashës thotë se është koha e bashkimit konkret për tu ulur në shërbim të shqiptarëve, për ti dhënë të gjithë qytetareve qetësi dhe siguri.

Është koha e bashkimit konkret sepse vetëpërmbajtja në fjalor, sado e mirëseardhur është krejt e pamjaftueshme! Të ulemi për shqiptarët dhe t’u japim mesazhin e qetësisë, durimit, sigurisë se askush nuk do të jetë vetëm në këtë luftë për mbijetesë.Unë jam gati!
Për çdo gjë ka një kohë nën këtë qiell; një kohë me lind e një kohë me vdek; një kohë me i mledh e një kohë me i largu gurët;një kohë me rrëzu e një kohë me ngrit;një kohë me fitu e një kohë me hum;një kohë me u luftu e një kohë me u paqtu..Kjo është koha me u ftillu #PërNjerëzit

Rama i referohet ne kete ftese per bashkepunim, tryezes se pritshme te Komitetit per Rindertim qe do te ule ne tryeze te gjithe faktoret e mundshem qe do te sherbejne per te koordinuar punet per te filluar punen per ndertimin e banesave te prishura nga termeti.