Prokuroria urdhër arresti për ish-kryebashkiakun e Vorës, Agim Kajmaku?

122

Prokuroria e Tiranës ka firmosur urdhër arrest për ish-kryebashkiakun e Vorës, Agim Kajmaku.

 

Kajmaku akuzohet per tre vepra penale, konkretisht Shperdorim Detyre, fallsifikimi i formulareve te dekriminalizimit, dhe Ushtrimi i funksioneve pas dhenies fund te detyres.

 

Mësohet se menjëherë pas lëshimit të urdhër arrestit policia është vënë në kërkim të Kajmakut, të cilin nuk po e gjen dot.

 

Kjamaku u akuzua nga Partia Demokratike për falsifikim të formularit të dekriminalizimit. Sipas PD, Kajmaku kishte fshehur dënimin në Greqi.