Ambasada e SHBA: Shqipëria e përkushtuar në luftën kundër korrupsionit

132

Ambasada e Amerikane ne Tirana këtë të martë ka dhënë një tjetër mesazh në lidhje me përkushtimin e SHBA-së dhe bashkëpunimit me autoritetet shqiptare

Përmes një postimi në faqen e Facebook ambasada ka dalë me nje tjeter video informuese, duke bere paralajmerimin e radhes.

“Qeveria e Shteteve të Bashkuara është e përkushtuar në luftën kundër korrupsionit dhe respektimin e sundimit të ligjit në mbarë botën. Lufta kundër korrupsionit është prioritet i punës së Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë. Çdo javë do të nënvizojmë një nismë që kemi ndërmarrë për të luftuar korrupsionin në Shqipëri.

Këtë javë, mësoni se si Ambasada e Shteteve të Bashkuara, nëpërmjet agjentëve dhe hetuesve të posaçëm, në bashkëpunim me Policia e Shtetit dhe prokurorët, punon për të gjurmuar dhe shkurajuar mashtrimin me anë të dokumenteve dhe për të sjellë përpara drejtësisë kriminelët përgjegjës për prodhimin, përhapjen dhe blerjen e tyre. #ShqiperiaLuftonKorrupsionin #NdalKorrupsionit”.