TE GENJESH PER 70 VJETORIN E TEATRIT

136

Teatri Migjeni mori titullin Nderi i Kombit nga Presidenti Ilir Meta ne 70 vjetorin e themelimit si teater profesionist.

Ne teatrin “Migjeni” ndodhi nje incident, duke u nderprere per disa minuta energjia elektrike duke bere qe per 8 minuta te mos kete energji.

Drejtorja e teatrit “Migjeni” Rita Gjeka tha se e ka derguar shkresen tek OSHEE por nga nje komunikim me drejtues te OSHEE por nga ana tjeter

OSHEE shprehet se nuk ka patur asnje njoftim nga teatri dhe asnje shkrese per te marre masa apo per te derguar punonjesit ne dispozicion duke pergenjeshtruar drejtoreshen e teatrit “Migjeni” Rita Gjeka.

Ky nuk eshte rasti i pare nga Teatri qe perfshihet ne skandale. Kujtojme ketu 26 qershorin ku u perdor per anti-fushate.