Publikon fotografi të fundshpinës, prezantuesja ironizon me ndjekësit: Dëshironi ta fshi dhe këtë?

197

Na ka ndodhur shpesh që të publikojmë foto në rrjetet sociale dhe pas disa orëve të pendohemi e ta fshijë.

Me të njëjtën gjë u përball edhe prezantuesja televizive, Sofia Suescun. Kritikat e ndjekësve për fotografinë e gjoksit të postuar në “Instagram” e detyruan 23 vjeçaren që ta fshinte. Por, vetëm pak momente më pas, Suescun hodhi një fotografi të fundshpinës së saj, ku me ironi pyeti ndjekësit nëse dëshironin që ta fshinte edhe këtë.

Shihni Instagramin… Cili është ndryshimi midis gjoksit dhe fundshpinës? A dëshironi ta fshini edhe këtë? Hipokritë” shkruan Suescun.