Helmohen 20 nxënës, shqetësime shëndetësore pasi mbaruan mësimin.

149

Mbi 20 nxënës të smoshës 15 deri në 16 vjeç kanë shafqur probleme shëndetësore, me shenja të dallueshme helmimi. Megjithatë, analizat do të nxjerrin në pah atë se cfarë ka ndodhur realisht.

Ngjarja ndodhi në një shkollë në Postribë, ku të gjithë nxënësit me probleme shëndetësore kanë shfaqur të vjella dhe shqetësime të tjera shëndetësore pasi mbaruan mësimin, një ditë më parë.