Adelina Ismaili emocionon me postimin e fundit.

149

Adelina Ismaili, apo ndryshe e ashtuquajtura diva e estradës kohëve të fundit është shumë aktive në rrjetin social Instagram.

Ajo sot ka postuar diçka më ndryshe se sa postimet tjera, dhe bëhet fjalë për një dedikim shumë emocionues.

Adelina publikoi një fotografi, në të cilën ishte veshur me shumë stil, pranë saj shkroi disa fjalë për Zanfinën dhe Emën.

Të kesh motra është fat. Të kesh motra si ju është bekim. Ju dua deri në hënë dhe prapa, Ema Ismaili, Zanfina Ismaili, ka shkruar Adelina.