Homoseksuali shqiptar: Rini idjote, sa vjen dhe shqiptarët degradojnë.

243

Biznesmeni homoseksual shqiptar Elton Ilirjani ka publikuar në rrjetin e tij social Facebook një deklaratë të fortë për shqiptarët dhe sidomos rininë.

“Përse të rinjtë Shqiptarë janë bërë kaq shumë radikalë? Kaq të prapambetur dhe injorantë? Kaq racistë dhe jo-tolerantë për të ndryshmen? Përse shiten vetëm për 50 Euro? Rini idiote!!! Rini e verbër dhe mjerane… për asnjë gjë nuk janë… jam zhgënjyer shumë këtë vizitë… Sa vjen dhe shqiptarët degradojnë dhe pastaj bëjnë me faj politikanët 😉 Unë po shikoj më mirë veten në pasqyrë sa të kthehem në New York dhe të largohem nga këta te varfër të mjerë në mendje dhe shpirt dhe si rrjedhojë edhe në xhepa…. “