Ja çfarë dhurate i bëri bashkëshortja Gaz Pajës për ditëlindje.

194

Aktori i njohur i humorit, Gaz Paja, festoi një ditë më parë ditëlindjen, dhe padyshim urimet vërshuan nga të gjitha anët, të afërm miq e fansa.

Besojmë dhuratat gjithashtu. Por padyshim, kërshëria më e madhe ishte se cfarë kishte zgjedhur Ira për të shoqin që mbushi 41 vjec.

Ajo vetë e tregoi këtë përmes rrjeteve sociale. Bashkëshortja e Gazit, që është në pritje të fëmijës së tyre të parë, ishte e bindur se kishte gjetur dhuratën perfekte për të: një kapele se Gazit kapelet i pëlqejnë shumë, e cila për më tepër kishte gërmën e parë të emrit të tij.