Landi prek të gjithë me postimin: Më ktheni Dr. Florin (Foto)

137

Në djall trofetë. Të gjitha! Më ktheni Dr.Florin, ky ka qenë postimi i sotëm i Landit, anëtarit të grupit West Side Family.

Humbja e kantautrorit Dr. Flori, dhimbja është po e njëjtë ndërsa mungesa dita ditës shtohet për të afërmit e tij. Ky postim e ka kthyer pas në kohë kur grupi ka fituar një çmim dhe bashkë me djemtë e grupit në foto duket dhe këngëtarja Flaka Krelani.

Krah fotos ka reaguiar dhe këngëtarja Aurela Gaçe, një mikeshë e djemve. Ata janë gjendur gjithmonë pranë familjes së Dr. Florit dhe këtë e kanë treguar për të gjithë herë pas here dhe në rrjetet sociale.