Ja si të mbeteni anonim kur shikoni storyn e dikujt në Instagram!

158

Instagrami është kthyer në rrjetin social më të preferuar. Na mban të gjithëve në kontakt me të tjerët dhe të update-uar për çdo gjë.

 

Nëse ju është dashur të sakrifikoni shpesh herë pa parë një Instastory tani “vuajtja” juaj merr fund!

 

Mjafton të klikoni storyn ngjitur saj dhe me gishtin e fiksuar të lëvizni në anën tjetër pa e hapur plotësisht! Ju do ta shihni qartë postimin, ndërkohë emri juaj nuk do të konfigurojë fare në listën e ‘views’ për personin që e ka publikuar!