Salsano Rrapi nxehet keq dhe i kthehet me fjalë të rënda ndjekësit [Foto]

61

Aktori i humorit, Salsano Rrapi duket se po shijon disa ditë pushimi, ku ndër të tjera ka postuar edhe disa foto që kanë brenda doza ironie. Por, me sa duket disa ndjekës nuk e kuptojnë këtë gjë dhe kanë filluar të shkruajnë edhe me tone ofenduese.

Në foton e tij aktori ka marrë komente të ndryshme si ato positive po ashtu edhe negative, por vëmendjen më të madhe e ka marrë një koment. Ke dal huq mor b.le, i shkruan një ndjekës aktorit të humorit.

Por aktorit i ka rënë në sy ky koment dhe nuk ka nguruar aspak pë ti kthyer një përgjigje të merituar duke shkruajtur, Nuk e dimë kush është b.lja në këtë rast, ja ka kthyer aktori me të njëjtën monedhë ofendimi.