Shikoni foton më domëthënëse të përplasjes së Banorëve me Policinë

315

Kjo foto tregon gjithçka po ndodh te Unaza e Re. Një fëmijë, diku te 4 apo 5 vjeç, me gurë në duar turret drejt policisë për të mbrojtur shtëpinë e tij nga shembja prej shtetit

Dhe shteti ja ky është, aty me forca speciale me shkopinjë në duar e gaz lotësjellës në shpinë

Fëmija, i vetëm, shkon për tu përballur me trupat policore. Vetëm zemërimi dhe shpirti i tij e di se ç’forcë mbart ai brenda vetes për të dalë para atyre trupave sampiste, të cilët bluajnë në dajak burra të fortë e jo më një fëmijë.

Kjo mund të jetë FOTO E VITIT 2019.