E pabesueshme! Bankomati nuk nxirrte para, sho kohen nga ajo çfarë gjejnë brenda

282

Një tjetër ngjarje e pazakontë është shënuar në Indi Shumë klientë ishin ankuar tek autoritetet përkatëse se një bankomat kishte probleme me nxjerrjen e parave ATM kishte ngecur dhe nuk i përgjigjej komandave kështu që teknikët e hapën për të parë se çfarë e shkaktonte problemin

Më shumë se 13 mijë dollarë ishin bërë copash, pasi disa minj ishin futur brenda bankomatit

Ishin zyrtarët e bankës ata që zbuluan një numër të madh brejtësish, pasi klientët u ankuan se ATM kishte probleme dhe nuk nxirrte paratë

Në momentin që ata shkuan për të kontrolluar makinerinë, u hasën me skenën e pazakontë, të kartëmonedhave që ishin copëtuar.