Kryebashkiakët e djathtë takojnë Bashën Nuk i lëshojmë zyrat

364

Ndersa pritet qe keto dite kryetaret e rinj te bashkive te marrin detyren, lideri i opozites Basha ka mbledhur ne seli kryetaret demokrate te bashkive.

Ende nuk ka nje qendrim zyrtar se si do te veproje opozita, por kryetari I bashkise se Kamzes Xhelal Mziu ka perseritur se nuk i njeh zgjedhjet e 30 qershorit dhe nuk e liron zyren e tij

Nuk kishte zgjedhje më datë 30 qershor. Ne do vazhdojmë punë deri në zgjedhjet e reja.

Pyetjes nëse javën e adhshme ata do të dalin nga zyrat, Mziu iu përgjigj prerë:

Asnjë shans

Paralelisht me aksionin politik, kryetaret e bashkive te djathta kane marre edhe nje levizje ligjore duke goditur ne gjykaten Kushtetuese zgjedhjet e 30 qershorit e duke kerkuar pavlefshmerine e tyre.