Majlinda Bregu në super formë, sic nuk e kishim parë ndonjëherë.

128

Bark i sheshtë, krahë të tonifikuar, një trup për tu pasur zili. Këtë tregoi Majlinda Bregu që këtë herë e pamë më veshje jo zyrtare, fund të bardhë të lehtë të gjatë, bluzë crop top në të njëjtën ngjyrë, e cila i ekspozonte dhe barkun e belin e hollë.

Fotot e politikanes janë shprehur gjatë pushimeve që ka qenë duke kaluar në Vlorë me disa mikesha të saj.

Majlinda është shquar gjithmonë për finesën e veshjeve të saj, dhe shijen e hollë në kombinim, duke u shfaqur përherë në publik mjaft e kuruar, por duket ajo formën e ruan me fanatizëm edhe përtej asaj që publiku arrin të shohë në përditshmërinë e saj si zyrtare.