Maskat janë mënyra më e mirë për t’i dhënë jetë dhe shkëlqim lëkurës.

146

Jepini shkëlqim fytyrës dhe trupit me skrab. Hidratojeni me maska hidratuese. Pastrojeni me trajtime specifike. Ju do të zbuloni se Makeup-i zgjat më shumë dhe baza e tij nuk rrudhë.

Ju do të zbuloni se kremi juaj është me të vërtetë efektiv… Dhe përveç kësaj do të keni një lëkurë që kurrë nuk e keni parë!

Të gjithë duhet të dinë se maskat e fytyrës lajnë, pastrojnë ose hidratojnë. Maska është plotësuesi i duhur për pastrimin e fytyrës; është mirëmbajtja e trajtimit estetik; është gjesti javor që e bën trajtimin e ardhshëm efektiv.

Lëkura duhet të lirohet nga qelizat e vdekura, pasi në këtë mënyrë trajtimi anti-plakje dhe hidratues bëhet mjaft efektiv. Trajtimi exfoliating lejon që lëkura të oksigjenohet; hidratuesi ruan elasticitetin; trajtimi pastrues hap poret: krijoni përzierje për lloje të ndryshme fytyre për një rezultat edhe më të mahnitshëm. Vetëm në këtë mënyrë lëkura merr frymë dhe zbulon shkëlqimin natyror. TRING