Fluks në Morinë, mijëra kosovarë drejt Shqipërisë për fundjavë

371

Mijëra kosovarë janë drejtuar drejt Shqipërisë për të kaluar fundjavën. Nga mëngjesi deri në orën 09:00 kanë kaluar mbi 7 mijë shtetas kosovarë.

Numri i madh i kosovarëve që vijnë drejt Shqipërisë ka krijuar fluks në Morinë.

Policia kufitare po punon me proceduara të përshpejtuara duke lehtësuar qarkullimin dhe shmangur vonesat në kufi.