Nuk e pëlqen foton tuaj të pashaportës? Ja disa këshilla si të dilni sa më mirë!

142

Sa njerëz njihni që e tregojnë pa problem foton e pashaportës së tyre? Për një arsye apo tjëtër, të dalësh bukur në këtë dokument zyrtar duket e pamundur.

Megjithatë, lexoni këto këshilla dhe mbajini parasysh kur të rinovoni pashaportën apo kartën tuaj të identifikimit.

1. Mos e ngrini mjekrën lart
2. Mos e ngjeshni kokën pasi do të krijoni rrudha në qafë
3. Buzëqeshni lehtë