Ja kur nis viti i ri akademik në vend.

140

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini vendosi datën e fillimit të vitit të ri akademik 2019-2020 për institucionet e arsimit të lartë. Mësimi do të rinisë më 14 tetor 2019 dhe do të përfundojë më 30 shtator 2020.

Pushimet për festat e fundvititi do të nisin më 23 dhjetor 2019 e do të përfundojnë më 3 janar 2020.

Por ju me siguri po prisni të mbyllni këtë sezon provimesh. Pastaj atë të vjeshtës. Pastaj të bëni ca ditë pushime të nëmosura dhe pastaj do të interesoheni për datën e fillimit të vitit të ri akademik.