Zbuloni sekretin e lumturisë!

151

Lumturia është një ndër ndjesitë më të kërkuara dhe të dëshiruara nga të gjithë. Lumturia varion dhe të gjithë mund t’i japim një kuptim të ndryshëm, disa psikologë kanë dalë në përfundimin se lumturia gjendet tek gjërat e vogla.

Duhet të keni parasysh se ekzistojnë gjëra të vogla të cilat kanë një ndikim të madh dhe të pazëvendësueshëm në lumturinë e secilit nga ne.

Më poshtë ju do të lexoni disa xheste të cilat ju ndihmojnë për të qenë sa më të mirinformuar dhe larg çdo sfide për të humbur lumturinë.

Kërcimi lakuriq përpara pasqyrës (edhe një muzikë e mirë në sfond do të ndihmonte shumë).


Të flirtosh me të panjohur në transportin publik (jep motivim për gjithë ditën!)
Kur merr një çmim dhe jep falënderimet përkatëse (thonë se fiton më shumë lumturi se sa kur fiton çmimin)


Kur pastron veshët (kënaqësia e pajisjes që ju ndihmon të pastroni veshët ndodh që t’ju japë edhe orgazëm)
Gjestet si të njerëzve që mund të bëjnë kafshët tuaja shtëpiake.


Kur kalon të gjithë fundjavën me pizhama dhe pica (po duhet provuar!)
Kur sapo ke dalë nga një vend ku trajtohen flokët, fytyra apo trupi.