Gjinushi sherr me gazetaren pas zgjedhjes në krye të Akademisë / Debati

286

Skënder Gjinushi u zgjodh këtë të premte në krye të Akdemisë së Shkencave.

Në përfundim të procesit zgjedhor, Gjinushi dhe pse ishte kandidatura e vetme, duket se nuk e ka evituar debatin me gazetarët.

Gjatë një deklarate për mediat, Gjinushi duket se nuk ishte përgatitur pasi debatoi me një gazetare gjatë momentit që kjo e fundit e pyeti se kur vendosi që të garonte për Akademinë para apo pas reformës.

Pikërish kjo pyetje duket se acaroi kreun e ri të Akademisë, i cili iu drejtua gazetares duke I thënë që ishte e shume e eksituar dhe duhej të mjekohej.

Debati me gazetaren:

Gazetarja: Kur lindi ambicia juaj për t’u bërë kryetar i Akademisë së Shkenca, para Reformës apo në momentin që po e bënit Reformën?

Skender Gjinushi: Bashkë me lindjen tënde.

Gazetarja: Me lindjen time s’ka mundësi, se ti ke qenë kryetar partie në atë kohë.

Skender Gjinushi: Mos bëj pyetje që s’kanë përgjigje…

Gazetarja: Si s’ka përgjigje? Kur të lindi, para Reformës apo gjatë?

Skedner Gjinushi: Qenke shumë e eksituar, shko mjekohu

Gazetarja: Shko mjekohu ti, se je dhe kryetar i Akademisë së Shkencave. Kujdes me gjuhën, i pa edukatë.