Protesta e opozitës, 3900 qytetarë nisen nga Korça

189

Nga juglindja e vendit 3400 protestues janë nisur per të marrë pjesë në pritestën e PD.

 

Kryetar i degës së PD-së në Korcë Andrea Mano konfirmon se nga kjo degë janë nisur 1.500 protestues.

 

Ndërkohë burime të degëve të tjera të ketij qarku thanë se nga Devolli  janë nisur 900, dhe nga Pogradeci 1000 mbeshtetes perfshi ketu dhe ata të LSI.