“O Edi Ramë, Shihe Pak Listën E Borxheve Te Mia?”, Qytetari Bën Reagimin Prekës Në Mes Të Turmës

249

Një protestues në Korçë ka dalë në protestën e thirrur nga opozita me listën e borxheve në dorë. Ai tregoi para mediave se ishte i sëmurë dhe se me lekët e pensionit kishte larë vetëm borxhet dhe as kishte mundur t’i blinte ilaçet.

“Ti nuk di të udhëheqësh. – iu drejtua ai kreu të qeverisë.

-Ta marrësh pushtetin shumë lehtë është, por…Unë jam i sëmurë, s’kam lekë të marr ilaçet. Lava borxhet, me një pension 127 mijë lekë. Si të mos protestoj unë këtu?! – tha i revoltuar.