VIDEO/ Ky është qyteti fantazëm, ku vetëm era qan

355

Ndodhi në 25-26 prill 1986 dhe sot, këto janë pamjet e një qyteti fantazëm, si në filma, i gjithë ç’kambetur nga Çernobili, pas shpërthimit bërthamor aksidental.

https://youtu.be/qYAbkT9iDbg