Foto / Në flakët e “Notre Dame” shfaqet dy herë imazhi i Krishtit

1138

Një ngjarje e rëndë dhe e trishtë ishte ajo e djegies së katedrales së “Notre Dame” të hënën e kësaj jave.

Por ndërsa të gjithë janë përqendruar në gjetjen e shkaqeve të rënies së zjarrit apo në deklaratat e Presidentit francez për ringritjen e saj edhe më të bukur, në rrjetet sociale po qarkullojnë disa foto drithëruese.

Siç shkruan “The Sun”, e siç shihet edhe në këtë foto më poshtë, në dy raste, mes flakëve e tymit shfaqet imazhi i Krishtit.