Eni Vasili merr postin e rëndësishëm në administratë

444

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin emërimin e disa anëtarëve të këshillit të statistikave – INSTAT-i. Mes emrave spikat ajo e gazetares Eni Vasili, që do të jetë në rolin e përfaqësueses së medias.

Post i rëndësishëm i është ofruar edhe nën/kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Arbjan Mazniku, qe do te jete përfaqësues i organeve të vetëqeverisjes vendore

Vendimi është firmosur nga zv/kryeministri Erion Braçe në mungesë të kryeministrit Rama dhe ka hyrë në fuqi më datën 10 prill 2019.