Një tjetër kandidat nga listat e PD merr mandatin e deputetit

289

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka dhënë mandatin e deputetit një tjetër kandidati nga listat e Partisë Demokratike.

Korab Lita ka marrë mandatin nga ana e KQZ dhe në seancën e radhës pritet të bëjë betimin në Parlament.

Lita do të përfaqësojë në Kuvend qarkun e Tiranës, ndërsa do trë zëvedësojë kreun e LZHK, Dashamir Shehin.