Nis përplasja e protestuesve me policinë

246

Po ashtu si në protestën e fundit të opozitës, edhe protesta e ditës së sotme ka nisur me përplasje mes forcave të policisë dhe protestuesve, kryesisht banorë të zonës së “Astirit”.

Përplasja ka ndodhur pranë Ministrisë së Brendshme, ku protestuesit janë shtyrë në tentativë për të çarë kordonin e forcave të policisë.

Ndërkohë, deputetët kanë nisur të futen në godinën e Parlamentit, atje ku ditën e sotme do të mbahet seanca e radhës ditën e sotme.