Protestuesit tentativa për të hyrë në Kuvend, sprapsen nga policia

374

Tensione mes protestuesve të opozitës dhe policisë tek Parlamenti.

Pas përplasjes së parë tek ministria e Brendshme, grupi kryesor I protestuesve të opozitës I mbledhur tek Parlamenti është përpjekur që të çajë kordonin e policisë dhe të futet në Kuvend.

Gjastë përpjekjeve protestuesit kanë hedhur sende të forta si dhe mjete prioteknike në drejtim të uniformave blku.

Por pas disa përpjekejeve të njëpasnjëshme uniformat blu kanë arritur t’I stepin protestuesit.

Protestës I është bashkuar dhe kreu demokrat Lulzim Basha si dhe drejtuesja e LSI Monika Kryeamdhi bashkë me pjesën tjetër të aleatëve opozitarë.