Rama pritet me protesta në Fier, përplasje me policinë e djegie gomash (Video)

345

Vizita e Edi Ramës në Fier ka shkaktuar protesta. Të mbështetur nga ish-deputetët e PD-së, protestuesit me pankarta në duar, janë grumbulluar fillimisht para degës së PD-së, për të vazhduar drejt vendit ku kryeministri do të mbante fjalimin.

Ashtu si para Parlamentit, protestuesit dogjën dhe goma.https://youtu.be/D2_tSBbEHDQ

Ata u konfrontuan me policinë që ishte përforcuar dhe nga Garda e Republikës, qe duhej te garantonte mbarëvajtjen e aktivitetit te Kryeministrit.