Përdorimi i telefonit gjatë ngrënies, ja pasoja që sjell

271

Përdorimi i telefonit të mencur gjatë ngrënies mund të cojë në trashjen rreth belit, thonë shkencëtarët.

Hulumtuesit kanë gjetur se burrat dhe gratë konsumojnë 15 për qind më shumë kalori kur përdorin telefonat e tyre gjatë ngrënies.

Ata gjithashtu hëngrën më shumë ushqim yndyror.

Studimi novator sugjeron se përdorimi i telefonit gjatë ushqimit mund të dekocentrojë personat dhe në këtë mënyrë edhe të mos kontrollojnë ngrënien.