Babai në mision ushtarak, uron nga deti Egje vajzat binjake në ditëlindjen e tyre të njëmbëdhjetë.

294

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka ka postuar një foto ku shfaqet babai i dy vajzave binjake të cilat sot fesojnë ditëlindjen e njëmbëdhjetë, nga misioni i tij ushtarak në detin Egje.
Ajo i është bashkuar urimit të babait të dy vajzave binjake ndërkohë që ka shprehur respekt për ushtarakët shqiptarë që shërbejn në misionet jashtë vendit dhe familjeve për sakraficën e këtij misioni.

Postimi i Olta Xhaçkës:
“Ky është urimi prekës i një babai nga misioni në detin Egje për vajzat e tij binjake #Edjona dhe #Elisa, të cilat mbushin 11 vjeç.