Hiqen vizat me shtetin amerikan, ja ku mund të udhëtojnë shqiptarët

547

Një tjetër shtet shtohet në listën e vendeve ku shqiptarët mund të udhëtojnë pa viza.

Këshilli i Ministrave në mbledhjen e fundit ka miratuar vendimin “për heqjen e vizave për mbajtësit e pasaportave diplomatike, zyrtare, të shërbimit dhe të zakonshme” mes Shqipërisë dhe Republikës së El Salvadorit.

Vendimi hyn në fuqi pas botimit në Fletoren Zyrtare. Republika e El Salvador ndodhet në Amerikën Qendrore, ku për të udhëtuar drejt tij, fluturimi zgjat pothuajse 20 orë.