Hekurudha Vorë-Shkodër do bëhet e re me 120 km/orë

651

Artan Shkreli poston në facebook se “pas studimit te fizibilitetit, fillon projekti ekzekutiv per rehabilitimin e hekurudhes Vore-Shkoder qe me shpejtesi 100-120 km/ore do lidhet me rrjetin europian hekurudhor.

Takim perurues me partneret dhe vendosja e pajisjeve matese ne lokomotiven aktuale, si akt i pare vleresimi te parametrave te trajektores ekzistuese”.