Do t’ju ndihmojnë që të shmangni rrudhat, praktikojini këto truqe

193

Si vijim, të gjitha hilet që do t’ju ndihmojë që të eleminoni shfaqjen e rrudhave:

Të pish ujë në shishe

Uji që pihet direkt nga shishja është i rrezikshëm pasi mund të ndikojë në krijimin e rrudhave rreth pjesës së gojës edhe pse kur shfaqen këto rrudha shpesh konsiderohen si linja të shprehisë së fytyrës.

Të flesh me fytyrë përmbys

Nëse flini në këtë pozicion, ju këshillojmë që ta ndërroni. Në këtë rast presioni mes fytyrës dhe jastëkut ndikon në definimin e rrudhave.

Mos e vendosni celularin në lartësinë e syve

Nëse je një ndër ata persona që e mban celularin aq poshtë sa të duhet që të ulësh kokën për ta parë, dije se kjo mund të sjellë edhe probleme.